Aangeboden dienst

Integratieve kindercoaching voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Basisschool, Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
leeftijd vanaf 4 t/m 11 jaar

Wil jij dat je kind weer rustig, ontspannen en gelukkig is?
Achter negatief gedrag van kinderen kan van alles schuil gaan.  Praat jouw kind thuis niet over zijn gevoel?  Voor veel ouders is het moeilijk om de taal van het kind te spreken. Natuurlijk wil jij je kind begrijpen en weten van welk gevoel je kind last heeft.  Wanneer je kind zich begrepen voelt is het vaak niet meer zo nodig dat je kind moeilijk gedrag laat zien. Integratieve kindercoaching biedt hier uitkomst.

Middels integratieve kindercoach sluit ik aan bij de taal van kinderen namelijk het spel en de verbeelding. Tijdens het spelen pakken we de klacht aan en samen vinden we oplossingen om grip te krijgen op het nare gevoel. Tijdens de kindsessies steun ik je kind en reik ik van alles aan waardoor jouw kind anders met de situatie om kan gaan. Jouw kind krijgt de ruimte om op eigenwijze zijn of haar oplossing te vinden en jij krijgt handvatten om met het negatieve gedrag van jouw kind om te gaan.

Integratieve kindercoaching is kortdurend, laagdrempelig en effectief
Integratieve kindercoaching is een vorm van kortdurende en vooral leuke coaching, waarbij de coach zich rechtstreeks richt tot jouw kind met zijn of haar klacht. Integratief wil zeggen geïntegreerd, in zijn geheel kijken naar het kind met zijn karakter en eigenschappen. Er wordt binnen de coaching geïntegreerd gewerkt aan de klacht én het onderliggend probleem. Dit is effectiever dan alleen symptoombestrijding. Ook wordt er gekeken naar de samenhang tussen jouw kind, de klacht en de omgeving waar jouw kind zich in bevindt en de mogelijkheden hierin. Gedurende het traject zullen ouders en kind snel positieve veranderingen bemerken. Meestal komen de kinderen erg graag naar de coaching.

Foto