Aanbod

Apeleuke mulitsportlessen

Sportclub/-vereniging

Ontdek de leukste sporten bij Monkey Moves! 
Bij Monkey Moves ga je met maar liefst 11 verschillende sporten aan de slag, je hoeft dus niet meteen te kiezen. Hoe leuk en fijn is dat!

Al vanaf 18 maanden kan je samen met je kind bij Monkey Moves starten met dreumesgym (tot 3 jaar) en peutergym (3 tot 4 jaar), ouders worden hierbij de gehele les betrokken. Tevens biedt Monkey Moves kleutergym (4 tot 6 jaar) en multisportlessen voor basisschoolkinderen (6 tot 9 jaar). Tijdens deze lessen wordt er in een jaar volop aandacht besteed aan de 11 populairste sporten van Nederland. 

Doordat er overlap in de leeftijden zit, kan iedere apekop zich ontwikkelen en uitgedaagd worden op zijn eigen niveau.

Vaste trainer(s) bij Monkey Moves
Bij Monkey Moves worden de lessen aangeboden door vaste trainers.  Individuele aandacht staat hoog in het vaandel bij Monkey Moves waardoor het kind samen met de trainer kan werken aan een optimale ontwikkeling in vaste en kleine groepen.

Enthousiaste bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, psychologen en docenten stellen het programma met zorg samen, waardoor de lessen van Monkey moves perfect aansluiten bij wat jouw apekop nodig heeft.

Elke 3 weken biedt het programma van Monkey Moves een andere sport aan, met tussendoor een aantal themaweken, er is dus vol op variatie!

Elke les begint met een apeleuk warming-up dansje. Er is altijd veel muziek en standaard een knotsgek klim- en klauter parcours. 

leeftijd 
vanaf 1 t/m 9 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 15 juni 2021, 09:48 uur
Deel dit: