Aanbod

Zaalverhuur KOSMIK Amersfoort

Dans, Theater, Activiteit/evenement, Muziek/zang, Film & fotografie, Kunst/cultuur/creatief
Illustration

Ben je op zoek naar zakelijk zaalverhuur in Amersfoort? Een ruimte waar je in Amersfoort kan vergaderen of een ruimte om te presenteren? KOSMIK biedt verschillende oplossingen voor zakelijke huur.

KOSMIK is het productiehuis voor actuele podiumkunsten in Amersfoort en omstreken, gevestigd in een monumentale boerderij met bijgebouwen aan de Heiligenbergerweg in Amersfoort. In het hoofdgebouw bevindt zich de grote zaal met een podium en een kafé. In deze ruimtes komen mensen samen om te ont-moeten, voor repetities, vergaderingen, trainingen, workshops, netwerk-evenementen en presentaties. 

Ben jij op zoek naar een plek die creativiteit ademt en omgeven is door groen? Dan ben je bij KOSMIK op de juiste plek. De ruimte kan naar wens worden ingericht, is geschikt voor een maximum van 80 personen en is niet te huur voor feesten, partijen & bruiloften. 

Kosten 
De ruimte van KOSMIK is te huur per dagdeel van 4 uur op basis van zelf-service. In de kosten voor de zaalhuur is het gebruik van het aanwezige meubilair inbegrepen. 

Zaalhuur 4 uur | €300,-
Zaalhuur 8 uur | €450,-
Zaalhuur 12 uur | €600,-
Schoonmaak | €70,-   

Ben jij een organisatie die opereert in de culturele sector? Dan gelden er afwijkende tarieven voor de zaalhuur. Meer informatie hierover is beschikbaar op aanvraag. Prijzen zijn inclusief btw.

Aanvullende materiële mogelijkheden
Tegen betaling van een meerprijs kunt u gebruik maken van de volgende materialen:

Flipover | €5,-
Verrijdbaar scherm van 70 inch | €40,-
Basis geluidsset | €25,-
Microfoon(s) | €20,- per microfoon
Theaterlicht / sfeerlicht | €40,- 

Horeca-mogelijkheden
Wil je een kopje koffie, thee, fris, gebak, lunch of diner serveren tijdens jouw activiteit? Dat kan! Er zijn arrangementen beschikbaar in verschillende prijscategorieën, die aangeboden worden door de IJsmakerij.

Wilt u gebruik maken van één of meerdere van de arrangementen? Neem dan contact op met Robert van Wees van de IJsmakerij via horeca@podiumkosmik.nl, van wie je van na afloop van de verhuur een factuur zal ontvangen voor het afgenomen arrangementen.

Zelf-service
De huur van de ruimte van KOSMIK is op basis van zelf-service. In de praktijk houdt dat in dat je zelfstandig gebruik maakt van de ruimte: je opent en sluit de deur met een code die je ontvangt en zal de ruimte aantreffen in een basisopstelling. De ruimte kun je zelfstandig naar wens inrichten. Wij vragen je na afloop van jouw activiteit de ruimte weer achter te laten in de basisopstelling.

Hoe werkt het?
Bent u geïnteresseerd in het huren van de ruimte van KOSMIK? Stuur dan een mail naar info@podiumkosmik.nl met daarin in ieder geval de volgende gegevens:


Voor- en achternaam
Organisatie
Gewenste datum verhuur
Starttijd verhuur
Eindtijd verhuur
Wensen aanvullende materialen
Opmerkingen

Wij zullen de aanvraag in behandeling nemen en contact met je opnemen over de beschikbaarheid van de ruimte. Indien de ruimte beschikbaar is ontvang je een offerte die je dient te accorderen. Vervolgens ontvang je de factuur (deze sturen wij altijd vooraf aan de verhuur) voor de zaalhuur en de aanvullende materialen, een verhuurovereenkomst en een instructie voor het gebruik van de ruimte en/of aanvullende materialen.

Illustration
 
Geplaatst op 26 juli 2022, 13:41 uur
Deel dit: