Activiteit

Kennismaken met Lichaamswerk

vrijdag 15 september 2017   |   13:30 - 15:30 uur   |   het VlinderHuys

In de hectiek van het leven raken we onszelf dikwijls kwijt. Herken je het gevoel van een vol hoofd en weinig contact te hebben met je gevoel?

De cursus Leven in je Lijf biedt handvatten om op een natuurlijke manier naar de signalen van je lichaam te luisteren. Wat vertelt je lijf en hoe creëer je rust om hier bij stil te staan. Lichaamswerk herstelt het contact met jezelf en legt een verbinding tussen, doen, denken en voelen.
Dit brengt ontspanning, vertrouwen en plezier in je leven.

Open Les vrijdag 15 september van 13.30-15.30 uur  (kosten 10 euro)
Locatie: VlinderHuys Barchman Wuytierslaan 51 Amersfoort

De cursus start vrijdag 22 september en bestaat uit 10 wekelijkse lessen van 13.30-16.30 uur.

Lichaamswerk komt voort uit de lichaamsgerichte psychotherapie (Wilhelm Reich, Alexander Lowen). Er zijn diverse stromingen. Leven in je Lijf is gebaseerd op Reichiaans lichaamswerk en de karakterstructuren.


In de cursus word je je bewust van hoe je in het leven staat, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Er is veel aandacht voor aanwezig zijn in je lijf en een gewaarzijn. Je wordt je bewust van dieperliggende overtuigingen en gedragspatronen. De oefeningen brengen deze bewustwording actief op gang en stimuleren oude blokkades los te laten.

Werkvormen zijn dans&beweging, meditatie, bio energetische oefeningen en ademwerk.

De training Leven in je Lijf wordt sinds 10 jaar in Nederland en België gegeven door 13 trainers die aangesloten bij het netwerk, zie www.leveninjelijf.nl

Carin Rijpkema geeft sinds 2010 de cursus Leven in je Lijf. Naast het geven van deze training werkt ze als lichaamsgericht psychosociaal therapeut en docent dansexpressie.
Meer informatie vind je via de website www.carinrijpkema.nl

 

kosten toelichting: 10 euro
doelgroep:  Alle volwassenen
leeftijd: Vanaf 21 jaar
type:  Workshop /les
thema:  Gezondheid
datum: vr 15 september 2017
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
Nog geen reacties