activiteit

Gezond ouder worden door Echt Eten

zaterdag 25 november 2017   |   10:30 - 13:30 uur   |   Hobbemastraat 45, 3817 PR...

We worden allemaal ouder en ouder, 100 + worden is al lang geen uitzondering meer. Dat is natuurlijk leuk en het is helemaal fijn als je dan zo lang mogelijk kunt blijven doen wat je graag doet. Gezondheid is dan voorwaarde nummer 1. Je dagelijkse voeding speelt daarbij de hoofdrol, dat wordt steeds duidelijker. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Hoe zorg je voor voldoende gezonde vetten, zodat je brein blijft functioneren. En hoe houd je een gezond gewicht, zodat je lekker kunt blijven spelen en bewegen met je (klein)kinderen. Daar gaat dit Eetcafé over. Schuif je gezellig aan?

In de Eetcafé's maak je kennis met natuurlijke voeding en leer je hoe voeding zelfs je medicijn kan zijn. We sluiten af met een (h)eerlijke lunch. De Eetcafé's zijn er voor iedereen die geïnteresseerd is in de relatie tusen gezondheid en je dagelijkse voeding. Door gezond en bewust te eten krijg je je gezondheid en vitaliteit steeds meer in eigen hand. 

De Eetcafé's zijn bij mij thuis aan de keukentafel, Hobbemastraat 45 in Amersfoort op vrijdag- of zaterdagochtend van 10.30 tot 13:30 uur.

Voor meer achtergrondinformatie en aanmelden kun je terecht op www.eet-echt-eten.nl. Aanmelden kan ook via info@eet-echt-eten.nl.

 

 

kosten toelichting: € 32,50 inclusief lunch
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop /les
thema:  Gezondheid
datum: za 16 september 2017
start op: za 25 november 2017
locatie: Hobbemastraat 45, 3817 PR Amersfoort
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk