Activiteit

Muziekcafe, live muziek voor en met ouderen

zaterdag 14 juli 2018 , 10:30 - 13:00 uur

Dit seizoen kunt u elke maand een zaterdagochtend genieten van een inspirerend concert. Ineke Winkel en Hilde Fescharek van ‘MuziekMoment’, organiseren de serie Muziekcafé’s in 2017-2018. Het Muziekcafé is bedoeld voor mantelzorgers en hun dierbare en voor iedereen die ontmoeting wenst. Na afloop van het concert geniet u van een (h)eerlijke en voedzame lunch verzorgd door voedingscoach Hilda Mossink van ‘Eet Echt Eten’.

Tijdens de lunch is er ruimte om elkaar te ontmoeten en na te praten. Hilda Mossink vertelt het een en ander over het eten dat op tafel staat en beantwoordt eventuele vragen.

Kom bijvoorbeeld als maatje samen met degene voor wie u zorgt. Of samen met uw dementerende ouder of partner. Of u neemt uw buurvrouw mee die weinig buiten de deur komt, of een kennis die slecht ter been is.

Geïnspireerd? Nodig iemand uit voor wie dit een fijn uitje is en meld u voor het laatste café van dit seizoen op 14 juli 2018 aan via muziekmoment@gmail.com of bel met 06-54342821.

 

Het Muziekcafé wordt mede mogelijk gemaakt door IndeBuurt033

 

 

Locatie
De Nieuwe Kerk
Kosten toelichting
€ 7,50 per deelnemer inclusief lunch ( In de wijkkrant stond een verkeerd bedrag vermeld. € 7,50 PP is het juiste bedrag)
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Deel dit: