Activiteit

15 september start ‘Zingen voor je Leven’ in het Toon Hermans Huis

vrijdag 15 september 2017   |   10:00 - 12:30 uur   |   Toon Hermans Huis

Iedere 2 weken op vrijdagochtend kun je meezingen in het koor 'Zingen voor je leven' in het Toon Hermans Huis Amersfoort. Nieuwe leden van harte welkom!  Dat kanker niet het einde van het lied hoeft te betekenen, is gelukkig inmiddels een vertrouwde gedachte. Maar dat het ook het begin van een lied of zelfs van een heel repertoire kan zijn, is minder bekend. Zingen geeft ruimte om je emoties een plaats te geven en te verwerken.

In een ontspannen sfeer proberen wij uit hoe de stemmen het best samen klinken. Daarna zingen we uit allerlei culturen verschillende liederen, onder leiding van dirigent Harry de Beer. ‘Zingen voor je leven Amersfoort’ bestaat sinds 2003 en is speciaal bedoeld voor mensen die direct of indirect met kanker zijn geconfronteerd. Zangervaring is niet nodig. De sfeer is ontspannen en de prestaties zijn ondergeschikt aan het plezier. 'Zingen voor je leven' is een landelijke korennetwerk van Kanker in Beeld. 

kosten toelichting: € 135 per jaar
doelgroep:  Alle volwassenen
datum: vr 15 september 2017
meer info over locatie: Het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) is er voor iedereen die met kanker te maken heeft. Sinds de oprichting in 2004 zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige voorziening waar niet de ziekte maar de mens centraal staat. Wij zijn te vinden op: www.facebook.com/toonhermanshuisamersfoort/ en Twitter: @toonhermanshuis
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
meer info: www.thha.nl
Nog geen reacties