Activiteit

Yoga voor het goede doel! Help jij ook Nepalese weeskinderen aan een huis?

zaterdag 23 september 2017   |   10:30 - 11:30 uur   |   Randenbroekerpark, op het...

Op zaterdag 23 september wordt het grasveld voor de grote witte villa in het Randenbroekerpark omgetoverd tot outdoor yogazaal.

Van 10:30 tot 11:30 verzorgt Jorinde Gommans, yogadocente & communicatie trainer, een yogales waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Ombir Foundation. Een stichting die Nepalese weeskinderen onderdak, voedsel en onderwijs biedt.

"Toen ik het verhaal van de Ombir Foundation voorbij zag komen op social media, werd ik diep geraakt door wat oprichter, Mick Bröcker, allemaal opzij heeft gezet om de weeskinderen in Nepal te helpen."

Jorinde twijfelde geen seconde en sloot zich aan bij Global Mala, wereldwijd event waar yogi's tegelijk yoga beoefenen voor het goede doel, met een actie voor Mick Bröcker en zijn weeskinderen.

De 29-jarige yogadocente, Jorinde, verbleef twee jaar geleden enkele maanden in Noord-India om daar een yoga opleiding te volgen. Vervolgens is zij verder gaan reizen, en heeft op verschillende plekken in Australië en Figi yogales gegeven. Weer terug in Nederland heeft zij zich verdiept in Power Yoga en momenteel is zij in opleiding tot Mindfulness trainer.

Tijdens de voorbereidingen ervoer zij een grote betrokkenheid onder Amersfoortse ondernemers. Door hun steun ontvangen alle deelnemers na afloop een goed gevulde 'hippe' goodie bag. De volgende ondernemers hebben hier enthousiast aan bijgedragen: SEM Sla & Meer, Coffee Corazon, Dille & Kamille, Vitamine Store en Tara.

Jorinde nodigt iedereen uit om te komen genieten van een heerlijke yogales onder de majestueuze bomen, en zo het goede doel te steunen. Ook zal fotograaf Edgar van Kesteren aanwezig zijn om foto's te maken, zodat iedereen een persoonlijk aandenken heeft aan een bijzondere dag.

Wie, wat, waar, wanneer:

Wanneer: Zaterdag 23 september van 10:30 tot 11:30.
Waar: Randenbroekerpark in Amersfoort, op het grasveld voor de grote witte villa.
Wie: Iedereen is van harte welkom! Geen ervaring vereist.
Kosten: 10 euro inclusief goodie bag. Contant betalen.

Belangrijk:

1. Neem je yoga mat mee! Heb je deze niet, laat het de organisatie weten.
2. Meld je van te voren per e-mail: jorindegommans@gmail.com

3. De les gaat sowieso door. Mocht het slecht weer zijn, dan zal het event plaatsvinden in de sporthal naast het Randenbroekerpark.

kosten toelichting: 10,- 100% van de opbrengsten gaan naar het goede doel!
doelgroep:  Alle volwassenen
leeftijd: Vanaf 12 jaar
locatie: Randenbroekerpark, op het grasveld voor de grote witte villa
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
Mocht het slecht weer zijn, dan gaat de activiteit gewoon door. We zullen dan uitwijken naar de sporthal op de Bisschopsweg. Hier zal de organisatie per mail en via facebook bericht over sturen.
Nog geen reacties


Geplaatst door

Jorinde Gommans