Activiteit

Minecraft in de Bibliotheek het Eemhuis

donderdag 1 maart 2018 , 14:00 - 17:00 uur

Op donderdag 1 maart in de voorjaarsvakantie kunnen alle Minecraft-fans hun hart weer ophalen. De grootste, gaafste en leukste Minecraft Bouwwedstrijd van het land komt weer naar het Eemhuis! Je kunt meedoen aan de ochtend-editie of de middag-editie. Bij beide wedstrijden staat precies dezelfde bouwopdracht centraal.
Bouwopdracht
De Gemeente Amersfoort gaat het Stadhuis vernieuwen. Hiervoor hebben ze jullie hulp nodig! Jij ontwerpt samen met je team een nieuw Stadhuis! Vind jij dat het hoog tijd wordt voor een jacuzzi in de wachtruimte? Mag er wel wat meer kleur op de muren? Enne, zijn die kantoren niet super saai? Tip: pak je fiets en maak alvast eens een rondje om het Stadhuis om op ideeën te komen.
Teams
In teams van 5 deelnemers wordt er aan de bouwopdracht gewerkt. Je kunt met je eigen vrienden komen (meld je bij binnenkomst tegelijk aan, dan delen wij jullie samen in een groepje in). Kom je alleen? Wij delen je in een groepje in, misschien ontmoet je wel nieuwe game vrienden... :-)
Goed om te weten
Wij regelen voor alle deelnemers een leenlaptop. Iedereen werkt dus op dezelfde computer en je hoeft helemaal niets zelfs meer mee te nemen. Lekker makkelijk! En weet je wat helemaal gaaf is? Alle deelnemers krijgen op de dag zelf een gratis Minecraft T-shirt!
Aanmelden
De ochtend-editie vindt plaats van 10.00 tot 13.00 uur, de middag-editie van 14.00 tot 17.00 uur. Kosten voor deelname bedragen € 15,- per persoon, inclusief leenlaptop. Tickets zijn te koop via onderstaande knop.

Kosten toelichting
EUR 15,00 inclusief leen laptop en t-shirt
Leeftijd
Vanaf 8 t/m 15 jaar
Illustration
 
Deel dit: