Activiteit

Babygebaren - 1 daagse cursus

zaterdag 13 oktober 2018   |   10:00 - 14:00 uur   |   Wijkhuis de Driehoek

Wil jij intensief aan de slag met babygebaren? Thuis of op je werk? Dan is deze training wat je zoekt. Een interactieve training waarbij je gebaren leert en oefent hoe je deze gedurende de dag kunnen inzetten.

Tijdens de gebarentraining behandelen we, aan de hand van een dagschema, 50 gebaren, Denk hierbij aan gebaren rondom fruit eten, verschonen, spelen en naar buiten gaan. Deze gebaren zijn makkelijk te leren en daardoor direct toepasbaar binnen de dagelijkse bezigheden.

Natuurlijk vertellen we ook wat over de achtergrond van babygebaren, laten we je voorbeelden zien en geven we handige tips voor het gebruik. Daarnaast oefenen we activiteiten waarbij je gebaren kunt inzetten; niet alleen bij dagelijkse situaties maar ook bij activiteiten die je samen met kinderen doet. Denk hierbij aan voorlezen, liedjes zingen en spelletjes doen.

Je ontvangt een inspirerende activiteitenmap na afloop van de training

Deze training is geschikt voor mensen die veel gebruik van babygebaren willen gaan maken. Thuis of op hun werk. Je kunt de training qua inhoud vergelijken met de 3-delige cursus.

kosten toelichting: €79,95 per persoon (prijs incl. btw) Dit is inclusief de training, koffie/thee, een certificaat na afloop én een exemplaar van de babygebaren activiteitenmap.
doelgroep:  Alle volwassenen
datum: za 13 oktober 2018
bijzonderheden


Voor iedereen die thuis of op zijn werk dagelijks (baby)gebaren gebruikt. Als ouder, opa/oma, gastouder, medewerker in de kinderopvang, logopedist, BoekStart medewerker,…

Je hoeft voor deze training geen ervaring te hebben met (baby)gebaren. We focussen in de gebaren die we aanleren op kinderen van 0-4 jaar