Activiteit

Baha'i Lezingen in de Vredesweek 24 en 28 september

dinsdag 24 september 2019 , 19:30 - 22:00 uur

Op 24 en 28 september 2019 bent je van harte welkom om één of twee baha’i lezingen tijdens de Vredesweek bij te wonen in Amersfoort Zuid.


De bahá’í  gemeenschap van Amersfoort doet elk jaar mee aan de organisatie van de vredesweek, via het platform levensbeschouwingen Amersfoort. Alle deelnemende levensbeschouwingen en religies hebben activiteiten gepland in deze week. Het gehele programma kun je vinden op de site van het platform.

Wil je wat meer te weten komen over de bahá’í visie op mens en maatschappij, geloof en bestemming van de mens en vele onderwerpen? Dit jaar zijn er twee sprekers gevraagd een inspirerende voordracht te geven. Eind september zijn er twee lezingen tijdens de vredesweek (platform levensbeschouwingen Amersfoort) bij te wonen in Atelier-Zuid.

24 september in de avond: thema Wereldvrede door Zia Reyhani

28 september in de middag: Thema Wetenschap en Religie door Bert Kersten

Beide lezingen bestaan uit een (interactieve) voordracht, met aansluitend een vragenrondje en verdiepende gesprekken over het thema door de aanwezigen. Er wordt een bijdrage gevraagd voor de koffie en thee.
Van harte welkom en neem gerust iemand mee. (Zie uitnodiging)

De bahá’í-gemeenschap van Amersfoort
Informatie en aanmelden (niet noodzakelijk) kan via de website amersfoort.bahai.nl of bij Margriet Eyken en Herbert Buitenwerf 
info@margrieteyken.nl  of herbert.buitenwerf@gmail.com

Algemene informatie over het bahá'i geloof - zie bahai.nl

Locatie
Ingang aan de zijkant: Van Bemmelstraat
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: