Activiteit

workshop oliepastel in herfstsfeer in het Toon Hermans Huis Amersfoort

vrijdag 27 september 2019   |   13:30 - 16:00 uur   |   Toon Hermans Huis

In deze workshop, bedoeld voor mensen die te maken hebben met kanker,  gaan we aan de slag met oliepastelkrijt. Na het aanbrengen van het krijt, los je het op met een speciale olie, waarna je het rustig uitwrijft met een doekje. Zo werk je laagje voor laagje toe naar het uiteindelijke resultaat.  Door steeds meer kleur en laagjes aan te brengen creëer je uiteindelijk je eigen licht.

Je maakt dus kennis met de techniek oliepastel en uiteindelijk maak je een mooie lichtkaart in een donkere tijd.

Deze workshop wordt gegeven door Sonja Schoppers. Zij geeft veel teken- en schildercursussen. Ze is ook verpleegkundige. In de loop van de tijd is zij zich gaan specialiseren in tekenen/schilderen met oliepastel. “Ik ben hierdoor gefascineerd geraakt vanwege de mooie kleuren en sferen die je ermee kunt bewerkstelligen,” aldus Sonja Schoppers.

kosten toelichting Eigen bijdrage € 7,50
type:  Workshop / les
meer info over locatie Toon Hermans Huis , Regentesselaan 39, 3818HH Amersfoort. Wij zijn te vinden tegenover station Amersfoort Centraal. Het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) is er voor iedereen die met kanker te maken heeft. Sinds de oprichting in 2004 zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige voorziening waar niet de ziekte maar de mens centraal staat. Ook op Facebook: www.facebook.com/toonhermanshuisamersfoort/ en Instagram
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk
meer info www.thha.nl
Documenten
Instagram THHA

Maximum aantal deelnemers: 8

Meld je aan