Activiteit

Workshop Krachtig in je ouderschap

donderdag 30 januari 2020 , 19:30 - 21:00 uur

Herken je dat je je van het ene op het andere moment een onmachtige ouder voelt ? Dat je boos wordt op je kindje of zijn vriendje of dat je je ineens heel gespannen voelt of je ergert ? Vaak lijkt de reden snel gevonden: je baby blijft maar huilen, je kindje of zijn vriendje zijn heel druk in hun spel of je dochtertje luistert niet. Maar is zo’n spanning of ergernis wel in verhouding met de situatie?

Spanning, ergernis of een zwaar gevoel kunnen ons ouderschap beïnvloeden.  We weten vaak niet wat we er mee aan moeten en hoe we ons ervan kunnen bevrijden. Het voorkomt dat we met een open hart, empatisch, in de situatie aanwezig kunnen zijn. Dat is onnodig en ook gewoon heel spijtig, omdat deze gevoelens niet berusten op het hier en nu.

Past Reality Integration (PRI) biedt een methode die handvatten geeft om minder belast en met meer kracht en ontspanning ouder te kunnen zijn. Wil jij met een open hart, compassievoller in contact zijn met je baby of kindje? Kom dan op donderdag 30 januari 2020 kennismaken met PRI in het mamacafé van Mums&More, Snouckaertlaan 7, Amersfoort, inloop 19.15 uur, start workshop 19.30 uur tot 21.00 uur.
De kosten zijn € 5,- p.p./€ 7,50 met partner.

Graag aanmelden voor 28 januari bij
Adelheid: contact@nugezamenlijk.nl of
Thekla   : thekla@theklavanmiddendorp.nl
Heb je nog vragen, bel dan naar Thekla op 0628909669

Voor een inkijkje, zie: https://www.pastrealityintegration.com/nl/blog/502-wat-hebben-onze-kinderen-nodig
en  https://www.youtube.com/playlist?list=PL3egQUtwzHn74z-PFyAamdruQ8C0HLfRU

Locatie
Mums&More, Snouckaertlaan 7, Amersfoort
Kosten toelichting
5,- euro p.p./ 7,50 met partner
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Ouderschap
bijzonderheden
definitief
Illustration
 
Deel dit: