Activiteit

5 mei 2021 vieren wij de vrijheid onder het genot van een gedeelde maaltijd

woensdag 5 mei 2021 , 18:00 - 22:00 uur

Op 5 mei 2021 vieren we de vrijheid van vroeger en nu, door je culinaire kunsten te tonen en smaken van vrijheid te bespreken. Met Bordje Vrijheid deel je een zelfgemaakte vrijheidsmaaltijd met een wijkgenoot.

Met wie ga jij je vrijheidsmaaltijd delen? Meld je aan als ‘buurchef’ en kook voor een andere Amersfoorter! Je wordt gekoppeld aan een tafelgenoot om bij jou aan te schuiven, je kookt je favoriete gerecht en je ontvangt een Bordje Vrijheid-tafeldektas voor een gezellig gedekte tafel.

Heb je zelf al iemand op het oog met wie je jouw Bordje Vrijheid wil delen? Misschien wel die ene buur die je wel gedag zegt maar nooit verder hebt leren kennen. Dat mag natuurlijk ook! Geef dit aan in het aanmeldformulier en nodig die persoon zelf uit.

Aanmelden kan ook als ‘tafelgenoot’. Laat je verrassen door een Hollandse pot of Indische rijsttafel of en ontdek begin mei bij welke wijkgenoot je zal aanschuiven. Zowel buurchefs als tafelgenoten kunnen zich tot uiterlijk 25 april aanmelden.

Bordje Vrijheid is een initiatief van Stichting de Bühne in samenwerking met projectgroep 75 jaar vrijheid. Te allen tijde zullen de actuele coronamaatregelen worden nageleefd.

Locatie
Heel Amersfoort
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Documenten
Deel dit: