Activiteit

Laat je moeder maar thuis: (familie)opstellingen in een notendop

dinsdag 13 juli 2021 , 9:30 - 11:30 uur

Je hebt er vast wel eens van gehoord: een familieopstelling. Misschien ook wel eens een keer aan meegedaan. Maar wat het nou precies inhoudt? Geen idee.

Dinsdagochtend 13 juli om 9.30 uur, leg ik je -onder het genot van een kop koffie of thee of online- in een klein uur uit wat '(familie)opstellingen' zijn, waarom je familie nooit mee hoeft en wanneer het interessant voor jou kan zijn.

Als je wilt kun je daarna (van circa 10.30/10.45u) ook nog een kleine opstelling ervaren, maar dat hoeft uiteraard niet.

Laat je moeder maar thuis
Een familieopstelling is een van de vele vormen van 'systemisch werk'. Een methode om te kijken of er in een van de systemen waar jij deel van uitmaakt (dat kan dus in je familiesysteem zijn, maar dat hoeft niet)  kinken in de kabel zitten waardoor jij tegen bepaalde dingen in je leven aan blijft lopen.

Het is erop gericht om jou inzicht te geven in wat je eigenlijk onbewust al weet. Informatie die je onbewust hebt opgeslagen in je lijf.

En nee, daar hoeft je moeder dus niet bij te zijn. 

Vaak beter van niet zelfs.

Ook niet in een familieopstelling.

Het recht om het te kennen
De eerste keer dat ik een opstelling meemaakte, was ik niet laaiend enthousiast. Sterker nog: ik haakte volledig af. Ik begreep er geen bal van en vond het zelfs wat eng.

Nu, een paar jaar en wat ervaringen later, vind ik dat je het RECHT hebt om er kennis mee te maken. Zodat je een keus kunt maken of je er iets mee wilt of niet.

Waarom?

Ondertussen heb ik ervaren wat het je kan brengen. De andere kant heb ik ook gezien. Ik heb ook van dichtbij meegemaakt wat er kan gebeuren als je die keus niet hebt gehad.

En dat gun ik niemand.

Systemisch werk in een notendop
Om die reden en omdat het me opvalt hoeveel onduidelijkheden er nog bestaan over systemisch werk, organiseer ik op dinsdag 13 juli om 9.30u dit 'webinar' (al dan niet online)

In het eerste deel geef ik je uitleg over wat het nou precies is en welke ideeen erachter zitten. In het tweede deel (vanaf ongeveer 10.45u) kun je ook ervaren wat een opstelling is. Wil je dat niet, dan stop je gewoon na het uitleggedeelte.

Nieuwsgierig?

Voel je dan van harte welkom om bij dit webinar aan te sluiten.

Praktisch
Er zijn geen kosten aan het webinar verbonden. Ook hangt er geen verkooppraatje aan vast.

Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar info@jessicapepermans.nl of door je op te geven op mijn site (https://www.jessicapepermans.nl/systemisch_werk_in_een_notendop/)
Er kunnen maximaal 4 mensen aan het webinar deelnemen.

Graag 'tot ziens' op de 13e, ik ontmoet je graag!

Locatie
Kapelweg 149b of online
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Gezondheid / welzijnOntmoeting / netwerkenpersoonlijke ontwikkeling
Illustration
 
Deel dit: