Activiteit

Workshop Natural Running bij Runners4Life

zondag 6 maart 2022 , 11:30 - 13:00 uur
Illustration

Ben jij toe aan een nieuwe loopervaring? 

Wil jij graag efficiënt leren hardlopen zonder blessures?

Misschien is deze workshop Natural Running dan iets voor jou!

Zondag 6 maart kan je bij Runners4life kennismaken met deze natuurlijk en efficiënte manier van hardlopen in een workshop van ruim anderhalf uur. Je leert hoe bewegen van nature werkt en hoe je dit kan vertalen naar het hardlopen. Ben jij benieuwd naar deze natuurlijke en moeiteloze manier van bewegen?

We starten om 11:30 uur bij Runners4Life op de Kamp 25 in Amersfoort. Nadat iedereen de juiste schoenen aan heeft, vertrekken we door een rondje door het stadspark en stoppen regelmatig voor een korte oefening.

Je kan op minimalistische schoenen meedoen aan de workshop, maar dit kan ook op je eigen schoenen. Minimalistische schoenen kan je bij mij lenen. Dan heb ik bij inschrijving alleen even je regulier schoenmaat nodig!

Kosten voor de workshop:€15,-

Bij inschrijving voor een cursus wordt dit in mindering gebracht op je cursusgeld.

De workshop is geschikt voor zowel de onervaren als getrainde hardloper! Jij bepaalt welke ervaring je er voor je eigen bewegen uit meeneemt en wat je er mee doet! 

We maken er samen een leuke en leerzame ervaring van!

Meld je aan

Locatie
Runners4Life
Kamp 25
Amersfoort
Kosten toelichting
€15,- per persoon
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
omschrijving doelgroep Iedereen die van hardlopen houdt, op zoek is naar een nieuwe loopervaring, met minder blessures wil hardlopen of het hardlopen wil gaan ontdekken! Dus zowel voor getrainde als onervaren hardlopers!

Documenten


Maximum aantal deelnemers: 20

Meld je aan
Deel dit: