Activiteit

Vragenlijst over de wijk: wat vind jij?

Maandelijks: elke Derde Woensdag , 9:00 uur
Illustration

Beste wijkgenoot, 

We willen graag weten hoe het gaat in onze wijk en daarom sturen we deze vragen aan veel inwoners, en dus ook aan jou. Op deze manier krijgen we beter zicht op hoe het gaat; wat gaat er goed of wat ontbreekt er juist? Deze informatie gebruiken we voor plannen voor de wijk. 

Dit is de link naar de vragenlijst: https://forms.gle/F5ERFVe85jAUgHE49

Heb je nog andere ideeën of vragen? Neem dan contact op met mij, de buurtnetwerker van jouw wijk: 


Hetty Buist
Buurtnetwerker
Vermeerkwartier Bergkwartier Bosgebied Leusderkwartier 
hetty.buist@indebuurt033.nl
06 – 1093 2423


Over Indebuurt033
Indebuurt033 coördineert het welzijnswerk en vrijwilligerswerk in Amersfoort. Wij bieden ondersteuning aan inwoners die een idee hebben voor hun buurt of een activiteit willen organiseren. Ook zijn we er voor mensen die anderen willen ontmoeten, die vragen of zorgen hebben over opgroeien en opvoeden, mantelzorg, geldzaken, wonen of andere leefgebieden. Indebuurt033 geeft informatie en advies, biedt een luisterend oor en (kortdurende) ondersteuning waar nodig. Ook kunnen inwoners geld (subsidie) vragen voor activiteiten die zij willen opzetten.

In ons werk is verbinden het sleutelwoord. Wij zetten ons in om het ‘wij-gevoel’ te versterken in buurt, wijk en stad. Door te bouwen aan sterke sociale netwerken en samen te werken met bewoners(-initiatieven), vrijwilligers, partnerorganisaties en andere betrokkenen in de wijk.

Kosten
Gratis

Gestart op di 14 februari 2023. Eindigt do 31 augustus 2023
Documenten

Deel dit: