Activiteit

Bootcamp Senioren Amersfoort-Zuid elke donderdag 9.30 uur.

Op donderdag , 9:30 - 10:45 uur
Illustration

Bootcamp senioren is een combinatie van wandelen en buitenfitness in een afwisselende en uitdagende omgeving van bos, heide, zandvlaktes, parkjes en hellingen. Vanaf oktober 2013 bestaat deze gemengde groep en bied ik met veel plezier deze beweegactivteit  op donderdag vanaf restaurant Zuiver aan. Behalve dat het goed is voor de mentale en fysieke gezondheid, geeft het veerkracht en een mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Behalve sporten en plezier maken, is het genieten van de natuur en het zijn in de natuur en het waarnemen van de veranderingen van de seizoenen heel fijn. Na afloop drinken nog wat. Hierbij nodig ik van harte nieuwe deelnemers uit voor een eenmalige betaalde proefles. We starten 5 jan. en later in het jaar aansluiten kan ook prima.

Lokatie: start- en eindpunt restaurant Zuiver; Vlooswijkseweg 1, Leusden

Tijd en data: Wekelijks don. 9.30-10.45 uur, uitgezonderd schoolvakanties.

Benodigdheden: Goede buitensportschoenen met profiel (laag of half hoog); makkelijk zittende kleding, liefst laagjes; bij regen regenkleding en sport vingerhandschoentjes zijn handig. 

Kosten: 6 euro per training, met declaratie aan het einde van elk kwartaal van alle door mij gegeven trainingen.

Aanmelden: Aanmelden vooraf is verplicht en in overleg plannen we eerst een intake om veilig en verantwoord op pad te kunnen.

Lucie Neven, eigenaar Senior Vitaal Service

seniorvitaal@gmail.com

06-16278523

 

Kosten toelichting
6 euro per les met een declaratie na de eenmalige proefles of als je doorgaat aan het einde van elk kwartaal. Alle door mij gegeven lessen worden dan in rekening gebracht!
start / einde
Gestart op do 5 januari 2023. Beëindigd do 27 juli 2023
Documenten
Deel dit: