Activiteit

Dans je gezond, dans je vrij 65+ vrij. 11.30 Koetshuis

Op vrijdag , 11:30 - 12:30 uur
Illustration

Bij dans je gezond, dans je vrij 65+ komen dansexpressie en oefentherapie samen. Sinds 2018 bied ik met veel plezier deze beweegactiviteit aan. Het is voor mensen die van muziek houden en willen dansen, zowel vrije expressie/interpretatie als dansen vanuit kleine opdrachten. Wekelijks dansen is een boost voor mentale en fysieke gezondheid en je werkt ongemerkt aan houding, balans, uithoudingsvermogen, souplesse en spierkracht. In 2022 kwamen er ook initiatieven voor mensen die daar zin in hadden uit voort, zoals bezoek aan Carré: Scapinovoorstelling Oscar en een picknick in het park of een buitenles tijdens de Lockdown met afsluitend Gluhwein.

Locatie: Koetshuis Park Randenbroek

Tijd en data: vrijdag 11.30-12.30 uur wekelijks uitgezonderd schoolvakanties

Kosten: 10,50 euro per les met een declaratie aan het einde van elk kwartaal van alle door mij gegeven lessen.

Benodigdheden: flesje water, makkelijke loszittende kleding en verantwoorde dansschoentjes, sneakers zonder profiel of antislipsokken

Aanmelden: Is verplicht en kan bij Lucie Neven, seniorvitaal@gmail.com of bel 06-16278523. U kunt eerst een eenmalige betaalde proefles doen en daarna beslissen of u door wilt gaan.

Kosten toelichting
10,50 euro per les met een declaratie na de eenmalige proefles of als je doorgaat aan het einde van elk kwartaal. Alle door mij gegeven lessen worden dan in rekening gebracht!
start / einde
Gestart op vr 6 januari 2023. Beëindigd vr 14 juli 2023
Documenten
Deel dit: