Activiteit

Zomerconcert koor 4U

zondag 11 juni 2023 , 13:00 - 14:00 uur

Koor 4U van de Sint Ansfriduskerk bestaat 40 jaar! Daarom organiseren wij graag voor u een mooi zomerconcert. U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren! Eind 2022 is Koor 4U uitgebreid met de leden van het voormalig koor "2Gether" die zich na de sluiting van de Heilige Kruiskerk bij ons hebben aangesloten. Koor 4U bestaat nu uit 31 enthousiaste leden.

Wij zingen een gevarieerd programma met favoriete nummers uit onze brede muziekselectie, 40 jaar repertoire 4U. Zo hoort u onder andere Nederlandstallige, Engelse/Amerikaanse liederen en het Ave Maria van Bach/Gounod. Ook zingen we een 4-stemmige uitvoering van "Tjebje Pojem" van de Oekraiense componist Dmitri Bortnjansky.

Daarnaast bekende nummers uit musical en film, onder andere uit "Les Miserables" en "West side story". Uiteraard zingen we ook een aantal prachtige nummers uit ons eigen "Passion 4U' repertoire.

Wij heten u graag van harte welkom op ons zomerconcert in de Sint Ansfriduskerk op zondag 11 juni a.s.. Het concert begint om 13.00 uur en duurt ca 1 uur.

Na afloop is er een gezellige informele samenkomst van bezoekers en de koorleden! De toegang is gratis maar een kleine vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

 

Locatie
Sint Ansfriduskerk
Kosten
Gratis
Type
Festival
Thema
Muziek; Jubileum koorconcert
Illustration
 
Deel dit: