Activiteit

Informatieavond Buddy to Buddy Amersfoort - Nederlanders

dinsdag 5 maart 2024 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

Hoi toekomstige buddy! 

INFORMATIEAVOND
Om je goed voor te bereiden op het buddytraject, nodigen we je uit voor onze informatieavond op dinsdagavond 5 maart. Deze avond geeft een gedetailleerd inzicht in Buddy to Buddy Amersfoort en biedt de gelegenheid om al je vragen te stellen. Ook als je nog twijfelt over het buddyschap, ben je van harte welkom. Achteraf horen we graag of we op jou kunnen rekenen als buddy.


Meld je aan voor de informatieavond via de link en noteer de datum: 5 maart, 19.30 uur in je agenda. Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn voor herinneringen en bij eventuele wijzigingen. Als je echt niet aanwezig kunt zijn, maar wel graag buddy wilt worden, laat het ons weten! Stuur een mailtje naar amersfoort@buddytobuddy.nl. We plannen graag een moment met je in om het traject alsnog uit te leggen.

Blok ook dinsdagagavond 16 april tussen 18.00 en 21.00 uur in je agenda. Dan vindt het eerstvolgende Matchingsdiner plaats, de feestelijke avond waarop nieuwe buddykoppels elkaar voor het eerst ontmoeten. Daar wil je bij zijn!


VRIENDEN, FAMILIE, KENNISSEN EN COLLEGA’S
Gun anderen ook zo'n mooie ervaring! Deel het verhaal van Buddy to Buddy met je netwerk. Bij interesse kunnen zij mailen naar amersfoort@buddytobuddy.nl of direct aanmelden via onze website. We nemen dan contact met hen op.

VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA
Kun je niet wachten? Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en leuke buddyverhalen!


CONTACT?
Voor vragen of opmerkingen, nu of gedurende het traject, kun je altijd contact met ons opnemen met onze projectcoördinator Julia Konijnenbelt via amersfoort@buddytobuddy.nl of +31 (6) 23 95 43 11.

We hopen je op 5 maart te ontmoeten! 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
Deel dit: