Vacature/hulpvraag

Vacature Mede-coördinator (V)

Geplaatst op 29 augustus 2018, 12:40 uur

Vacature Mede-coördinator (V)
Ontmoetingscentrum Entree zoekt met spoed een mede-coördinator

Kom jij ons gezellige ontmoetingscentrum ondersteunen, waar vrijwilligers lessen Nederlandse taal geven, naailes en huiswerkbegeleiding? Entree zoekt met spoed een mede-coördinator (V), om samen met de huidige coördinator de dagelijkse activiteiten op Entree in goede banen te leiden. Je taken omvatten onder meer: het werven, aannemen en begeleiden van vrijwilligers, stagiaires en bezoekers.

Ook denk je mee over het beleid en huidige en nieuwe activiteiten van Entree in relatie tot de doelstellingen. Je regelt vervanging bij bv ziekte, of kunt zelf inspringen bij een les. Verdere taken behelzen: administratie aansturen en/of zelfstandig kunnen verrichten van administratie en mailverkeer, financiële verslaglegging, contacten onderhouden met instanties, e.d. Gezien de achtergrond van onze bezoeksters gaat onze voorkeur uit naar een vrouw.


Achtergrondinformatie: Ontmoetingscentrum Entree Amersfoort is een ruimte in de wijk Randenbroek, waar mensen elkaar ontmoeten en/of deelnemen aan les activiteiten. Onze organisatie is er voor iedereen, maar wordt voor het merendeel druk bezocht door allochtone vrouwen en kinderen. Graag willen wij ook onze begeleiding bieden aan mannen.

"Loop" even door onze website om Entree beter te leren kennen: https://entree.jouwweb.nl/

Gevraagde kennis en vaardigheden:


Vrouw zijn.
Adequate HBO-of vergelijkbare opleiding.
Leiding kunnen geven.
Kunnen organiseren.
Kunnen samenwerken en overleggen.
Stiptheid.
Affiniteit met (allochtone) vrouwen en kinderen.
Inzicht in hun leefwereld.
Affiniteit met het veld van onderwijs en welzijn.
Communicatieve vaardigheden.


Beschikbaarheid
8 tot 12 uur per week, dagdelen in overleg

 

Wat is stichting Ontmoetingscentrum Entree Amerfoort?

Stel je eens voor ... een buurthuis waar iedereen welkom is.
Waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, kunnen deelnemen aan diverse cursussen, activiteiten, enzovoort!
Ontmoetingscentrum Entree Amersfoort is zo'n buurthuis!
 

Entree is voornamelijk gericht op vrouwen en kinderen uit verschillende culturen, die zich verder willen ontwikkelen om nog beter te kunnen participeren in de Nederlandse maatschappij.

Middels het bijwonen van ontmoetingsmiddagen en voorlichtingsbijeenkomsten, het volgen van Nederlandse les, studiebegleiding, enzovoort, vergroten zij hun bijdrage in privésfeer én hun kansen bij het volgen van een studie en op de arbeidsmarkt.

De enthousiaste, gemotiveerde vrijwilligers van Entree willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen de ruimte krijgt om zijn/haar rol te vervullen.

Meer informatie is e vinden op onze website: www.entree.jouwweb.nl

En natuurlijk bent u altijd welkom om eens persoonlijk een kijkje te nemen in ons buurthuis aan de Haydnstraat 26-A in Amersfoort (3816 XH), wijk Randenbroek.

 

Organisatie
Stichting Ontmoetingscentrum Entree
contactpersoon
Margriet van der Heijden
Ingangsdatum
per direct
herhalend
8 - 12 uur per week
Beloning
Entree is een gezellige informele organisatie, waar wekelijks tientallen vrouwen en kinderen komen voor taalles, huiswerkbegeleiding, naailes, maar ook voor informatie en ontmoeting. We verwelkomen je graag als lid van ons team vrijwilligers om het goede werk van Entree voort te zetten!
Illustration
 
Deel dit: