Vacature/hulpvraag

Vrijwilligers gezocht

Geplaatst op 16 september 2018, 12:12 uur

Wie wil ons team van 2 betaalde en 10 vrijwillige medewerkers komen versterken?

Bij het Ontmoetingscentrum Amersfoort ontmoeten onze bezoekers met dementie elkaar en de medewerkers in een vertrouwde en veilige omgeving. Zij kunnen met elkaar in gesprek gaan ,vaardigheden onderhouden en ook nieuwe uitdagingen aangaan.

Als team trachten wij zo veel mogelijk aan te sluiten bij de interesses en mogelijkheden van onze bezoekers door activiteiten aan te bieden waar plezier en voldoening voorop staan.

Naast persoonlijke aandacht zijn er ook  groepsactiviteiten. Om nog beter op individuele vragen in te kunnen gaan zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Zo hebben wij een duofiets waar fietstochtjes mee ondernomen kunnen worden, wordt er graag gewandeld, koken en eten we graag, maar is er ook vraag naar mensen, die vanuit hun hobby of beroep iets willen komen vertellen. Dit is maar een greep uit vele mogelijkheden.

Ligt uw voorkeur meer bij het organiseren, dan kunt u helpen bij het plannen en organiseren van grotere activiteiten zoals uitstapjes, middagen voor mantelzorgers en bezoekers, kerstdiner, Fancy Fair enz. 

Wij vinden het belangrijk dat iedere vrijwilliger zich op een manier in kan brengen die bij haar/hem past. Daarom kijken wij wat u als vrijwilliger met plezier kunt doen en hoeveel tijd u hiervoor uit wilt trekken.

 

Organisatie
Ontmoetingscentrum Amersfoort
Ingangsdatum
per direct
herhalend
in overleg
Beloning
Er staat geen financiƫle vergoeding tegenover, wel is er veel voldoening en waardering. Vrijwilligers van het Ontmoetingscentrum kunnen deelnemen aan trainingen/informatiebijeenkomsten omtrent dementie. Er worden vrijwilligersavonden voor de vrijwilligers van het Ontmoetingscentrum georganiseerd met een informatief en gezellig gedeelte.
Deel dit: