Vacature/hulpvraag

Vrijwilliger gezocht voor secretariaat Sint Ansfriduskerk

Geplaatst op 25 april 2019, 17:11 uur

Van maandag tot en met vrijdag is het Sint Ansfridus secretariaat op de pastorie Sint Ansfridus aan de Jacob Catslaan 28 in Amersfoort geopend van 9.30-12.00 uur. Het secretariaat heeft een hele belangrijke rol in het toegankelijk en bereikbaar zijn van de geloofsgemeenschap Sint Ansfridus. En voor activiteiten die bij ons plaatsvinden.

Wij zoeken extra mensen die wekelijks of met enige regelmaat als vrijwilliger op het secretariaat aanwezig willen zijn. Op dit moment zoeken we in elk geval iemand voor de woensdagochtend en/of de vrijdagochtend.

De belangrijkste werkzaamheden zijn koffie zetten, de telefoon beantwoorden, bezoekers ontvangen, een kopje koffie serveren en een praatje maken. Ook zijn er lichte administratieve werkzaamheden te doen. Maar als iemand het leuk vindt om met PR en communicatie bezig te zijn, dan kan dat ook.

Hebt u zin ons daarbij te helpen? Laat het ons weten via een e-mail naar het secretariaat Sint Ansfridus: secretariaat@ansfriduskerk.nl. Ook voor vragen en overleg over de mogelijkheden. Wij nemen dan contact met u op.

Organisatie
Sint Ansfriduskerk
contactpersoon
Ingrid Bos
Ingangsdatum
z.s.m.
herhalend
elke week
Beloning
vrijwilligerswerk, onbezoldigd
Illustration
 
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon