Vacature/hulpvraag

Wie vervangt dinsdagochtend onze docent, tot aan de zomervakantie?

Geplaatst op 1 juni 2021, 13:38 uur

Bij Entree heeft een leuke groep vrouwen op dinsdagmorgen Nederlandse les. Nu is onze docent op vakantie vertrokken, op een zeilboot. Wij gunnen het hem erg, maar wie kan ons les geven tot de zomervakantie?
 
Wie vindt het leuk om een aantal weken in te springen, om onze lessen Nederlands vol te maken tot de zomervakantie? Ontmoetingscentrum Entree is met spoed op zoek naar een docent die Nederlandse taalles kan geven aan allochtone vrouwen, gericht op verbeteren van hun spreekvaardigheid, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid. De dinsdagochtend groep is een kleine, leuke groep, die het Nederlans best snel oppikt!

Het geven van de Nederlandse taalles aan vrouwen is gericht op verbeteren van hun spreek-, lees- en schrijfvaardigheid. Alle cursisten hebben de grote wil om verder te komen in de taal en in hun ontwikkeling en ontplooiing. Meedenken over de inhoud van de lessen zou fijn zijn. Dit alles gebeurt in ons kleine buurthuis in Randenbroek waar mensen elkaar ontmoeten en/of deelnemen aan activiteiten.

Meer informatie over de activiteiten van ontmoetingscentrum Entree, zoals taalles, huiswerkbegeleiding, naailes, inloop en sociaal informatiepunt kun je vinden op www.entree.jouwweb.nl


Gevraagde kennis en vaardigheden:

Goede beheersing van de Nederlandse taal.
Liefst ervaring met lesgeven.
Goed kunnen uitleggen.
Geduld en aandacht voor de vrouwen.
Affiniteit met allochtone vrouwen.
Ruime algemene ontwikkeling.
Beschikbaarheid:

Stichting Ontmoetingscentrum Entree

Haydnstraat 26-A  
3816 XH  Amersfoort
Telefoon: (033) 7520045
06 5187 1138
www.entree.jouwweb.nl

stichtingontmoetingscentrum@gmail.com

Organisatie
Ontmoetingscentrum Entree
contactpersoon
Margriet coordinator Entree
Ingangsdatum
per direct
herhalend
elke dinsdag van 9.30 tot 11.30
Beloning
een gezellige morgen en een voldaan gevoel
Illustration
 
Deel dit: