Deze vraag is ingevuld
Vacature/hulpvraag

Gezocht: mede-organisator spelletjesavond in Huis Miereveld

Geplaatst op 30 maart 2023, 15:01 uur
Illustration

Ben jij wel te porren voor een leuk en uitdagend gezelschapsspel? Lijkt het je leuk om dit ook eens met andere mensen te doen dan je vaste vriendenclub of familie? En draai jij je hand er niet voor om om daar af en toe een avond voor te organiseren? Dan zoeken we jou!

De vraag naar een spelletjesavond in Huis Miereveld krijgen we regelmatig. En het kan zeker, maar we zijn nog op zoek naar mensen die ons daarbij willen helpen.

Inmiddels heeft een buurman al aangegeven de avond te willen organiseren, maar het is fijn als hij dat niet alleen hoeft te doen

Wat ga je doen?
Je organiseert (samen met een paar andere vrijwilligers) regelmatig een spelletjesavond in Huis Miereveld. Jullie prikken de datum en tijd in overleg met ons, wij verzorgen de communicatie en ruimte. Bij voorkeur zorgen jullie samen ook voor het invullen van de bardienst, maar dat is bespreekbaar. Daarnaast ben je ook contactpersoon voor deze avond.

Wanneer? In overleg te plannen, zowel de dag als hoe vaak.

Lijkt het je wat?
Stuur ons dan een mailtje (huismiereveld@hotmail.com) dan plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in. Meer info op: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/vacatures/3927 We lezen/horen graag van je!

Organisatie
Huis Miereveld
contactpersoon
Jessica Pepermans
Deel dit: