Vacature/hulpvraag

Voorlees(groot)ouders uit de buurt gezocht voor Kinderkoffie

Geplaatst op 18 november 2016, 11:31 uur

Gevraagd voor ééns in de twee of drie maanden: voorlezers/knutselaars - woendagochtend van 10.00-11.00 uur

www.nieuweerven.nl/kinderkoffie

Elke eerste woensdagochtend van de maand stelt Nieuwe Erven de kleine zaal beschikbaar voor een voorleesochtend voor kleine kinderen.
Iedereen uit Randenbroek en andere wijken uit Amersfoort-Zuid is dan van harte welkom!
Tijdstip: van 10.00 tot 11.00 uur

Hoe werkt het?
– Nieuwe Erven stelt elke 1e woensdagochtend van de maand de kleine zaal beschikbaar voor ouders, opa’s, oma’s, verzorgers en hun (klein)kinderen van 0 t/m 5 jaar
– Een vrijwilliger van Nieuwe Erven zorgt voor koffie, thee en limonade en leest desgewenst mee voor.
– Op eigen initiatief of op verzoek organiseert de vrijwilliger ook een knutselactiviteit, bijv. rondom Sint, Kerst en Pasen.
– Bezoekers nemen zelf hun boekjes mee en besluiten met elkaar welke boekjes er die ochtend worden voorgelezen.
– Om 11.00 uur wordt de kleine zaal weer opgeruimd achtergelaten, dus kopjes zijn afgewassen en terug gezet en meubels weer teruggeplaatst.
– ’s Zomers zitten we in de moestuin

Gezocht: voorlezers
Voor Kinderkoffie zijn we hard op zoek naar (groot)ouders die om beurten willen voorlezen. Deze vrijwilliger zorgt ervoor dat de koffie staat te pruttelen en dat de stoeltjes klaar staan om op te nestelen.

Vind je het belangrijk dat er een plek is in de buurt waar kinderen en ouders terecht kunnen met hun favoriete boek en lijkt het je leuk om hiervoor iets te betekenen? Dan horen we graag van je. Je kunt dan een berichtje sturen naar hannah@nieuweerven.nl
Meer info? post@nieuweerven.nl

Ingangsdatum
per direct
herhalend
We hebben een poule van vrijwilligers en willen deze graag uitbreiden. Elke vrijwilliger draait gemiddeld eens in de twee a drie maanden mee met Kinderkoffie.
Beloning
Alle ca. 50 vrijwilligers van Nieuwe Erven worden twee keer per jaar uitgenodigd voor een maaltijd: om samen te eten en elkaar (weer eens) te ontmoeten.
Illustration
 
Deel dit:
Vraag gesteld door