Vacature/hulpvraag

We Doen Het Zelf Wel-Festival zoekt Vrijwilligers

Geplaatst op 13 maart 2017, 11:07 uur

WE DOEN HET ZELF WEL-FESTIVAL

Zaterdag 25 maart in de Rijtuigenloods in Amersfoort

Een dag vol inspiratie, kennis, verhalen en vergezichten voor grote & kleine burgerinitiatieven in Nederland. Tijdens het festival vieren wij de vindingrijkheid en het succes van vele lokale burgerinitiatieven in heel Nederland. Met uitwisseling van kennis en ervaring in workshops; met reflectie en verdieping in vergezichten en lezingen en met Lokale Helden talks.

Word vrijwilliger!

Denk jij: “Een festival organiseren over de participatiesamenleving, dat doe ik zelf wel!” Dan zijn we op zoek naar jou. Om alles gesmeerd te laten verlopen, kunnen we niet zonder de hulp van vrijwilligers. Pas samen met jou kunnen we het festival tot een groot succes maken!

Werkzaamheden

We zoeken vrijwilligers voor vrijdag 24 maart (opbouwers) en zaterdag 25 maart. We hebben vrijwilligers nodig voor verschillende taken, zoals bijvoorbeeld ticketverkoop en controle, garderobe, productieassistenten bij de workshops en lezingen, publieksbegeleiders vanaf station Amersfoort, backstage coördinatoren, opbouwers en afbouwers.

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst natuurlijk een mooie (werk-)ervaring: een fantastische dag met collega’s, interessante lezingen, workshops, muziek en vertier. Naast het bovenstaande krijg je van ons ook een WDHZW-crew shirt en een lunch.

Enthousiast geworden? Meld je aan!

Het aanmeldingsformulier vind op www.wedoenhetzelfwel.nl/vrijwilligers. Zodra je aanmelding binnen is, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen. Dit kan een aantal dagen duren.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar Roos Biesheuvel op vrijwilligers@wedoenhetzelfwel.nl.

Festivallocatie: De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 613812 GZ Amersfoort

Websitewww.wedoenhetzelfwel.nl

Ingangsdatum
24 maart en 25 maart
herhalend
-
Beloning
-
Illustration
 
Deel dit: