Jiske Reeskamp

Bewoner, Ondernemer
Mijn expertise

Doortastend, doeltreffend, daadkrachtig en met een sterk empathisch vermogen laat ik mij uitdagen door het leggen van verbinding. 


Nieuwsgierig luisteren is mijn kracht. Het lezen van een individuele beweging of die van een groep geeft mijn training meerwaarde. Het vertalen van deze beweging naar een praktische, sessie daar ligt mijn expertise.


Mijn specialisatie is het delen van yoga, ademwerk, meditatie en mindfulness op locatie bij angst, stress en burn-out preventie/ herstel. Jaarlijks host ik mijn eigen training gericht op deze specifieke thema's. Daarnaast biedt ik wekelijkse yogalessen aan in de regio Utrecht. 


Mijn werkwijze en expertise hebben zich ontwikkeld in de afgelopen 15 jaar nadat ik tijdens een burn-out met yoga, meditatie, ademwerk en mindfulness in aanraking kwam. Door het volgen van diverse trainingen in de verschillende disciplines heb ik mijzelf verdiept. Uit alle opgedane kennis heb ik de meest waardevolle en essentiële tools samengebracht die ik nu aanwendt om mensen in contact te brengen met hun lijf. 
Daarin vind ik mijn passie en uitdaging: uit het hoofd, terug naar contact met je hart om focus, kracht, rust vertrouwen en energie terug te vinden in je basis. 


Als Yoga Coach begeleid ik mensen in 1:1 trajecten om die essentiële verbinding die niet altijd vanzelfsprekend is, terug te vinden. 
Deze zelfde waarde draag ik uit in al mijn sessies om zo het verschil te maken: impact mee te geven en tastbaar te maken in de beweging.



Jai Jiva Yoga | De Yoga Coach
Brengt beweging van binnen uit!