Wienke Konink

Ondernemer, Professional, Initiatiefnemer, Geluksbrenger ( ;
Wie is Wienke?

Mijn naam is Wienke en ik woon in Leusden, binnen 10 minuten fietsen van Amersfoort. Ik heb met mijn man twee 'uitgevlogen kinderen'. Wij zijn beide zzp'ers. Mijn doel is om veel mensen Tai Chi en Qigong te leren en dat samen te beoefenen. Zie svp verder onder 'mijn droom'.

Mijn werk en hobbies

Mijn werk is Tai Chi en Qigong lessen en beoefening geven. Om dat te doen beoefen ik zelf dagelijks. Ik leer nieuwe vormen binnen de Oosterse bewegingsleren.


Mijn werk is ook mijn hobby. Verder wandel ik graag, ook veel met onze hond Bless. En ik hou ervan om onze tuin zo vogel- , egel-, bij - en vlinder-vriendelijk mogelijk te maken. Ik geniet ervan als ik 'wilde dieren' zie, zoals eekhoorntjes, reeën, vogels maar ik houd ook van dieren in de wei. 

Mijn omgeving

Ik woon niet in deze wijk, maar geef lessen in het Koetshuis in park Randenbroek. Daar geniet ik overal van, de beek, de vijvers, de mooie oude bomen, de rustige en de speel plekken.

Mijn droom

Ik kom hier lesgeven met het verlangen om veel mensen kennis te laten maken met de Oostere bewegingsvormen, die er op gericht zijn de gezondheid te bevorderen. Ik gun iedereen een gezond lichaam, dat sterk (genoeg) is en soepel beweegt. Als ik daar aan kan bijdragen, geeft mij dat veel voldoening.