Organisatie

Toon Hermans Huis Amersfoort - Open over kanker

Non-profit, Netwerkorganisatie

Het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) is er voor iedereen die met kanker te maken heeft. Sinds de oprichting in 2004 zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige voorziening, waar niet de ziekte, maar de mens centraal staat. 


We bieden individuele ondersteuning, informatie en activiteiten om te kunnen werken aan het vinden van een nieuwe balans. Aangezien iedereen op een andere manier met kanker omgaat, is het aanbod zo breed mogelijk. Het THHA biedt als eerstelijnscentrum tevens professionele zorg, uitgevoerd door psycho-oncologisch therapeuten. Deze zorg is voor iedereen toegankelijk en wordt (vaak of deels) vergoed door de zorgverzekeraar.


Of je nu kind bent, jongvolwassene of oudere: iedereen is welkom. Je kunt zonder afspraak of verwijsbrief binnenlopen. Het Toon Hermans Huis biedt een warme, positieve omgeving en is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur. Voor bijeenkomsten zijn wij ook ’s avonds en in het weekend geopend: Regentesselaan 39, tegenover Amersfoort Centraal.


 

Illustration
 
Deel dit:
Standaardlocatie
Contactpersonen van Toon Hermans Huis Amersfoort - Open over kanker
Activiteiten in het verleden
Vragen van Toon Hermans Huis Amersfoort - Open over kanker
5 berichten van Toon Hermans Huis Amersfoort - Open over kanker