Organisatie

Fonteinkerk

Non-profit, Netwerkorganisatie

De Fonteinkerk is een gemeenschap van meelevende, betrokken mensen. We zijn eerst en vooral gericht op ontmoeting, met God, met elkaar, en met de ander, dichtbij en ver weg.


De Fonteinkerkgemeente is een wijkgemeente van de Protestantse gemeente Amersfoort en sinds 1 mei 2004 onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland. De wijk strekt zich uit over het Berg- en Leusderkwartier en het Centrum. Een deel van de leden woont een deel buiten het Leusderkwartier, een ander deel ook buiten Amersfoort. De Fonteinkerk is een veelkleurige gemeente die zich laat inspireren door het Woord van God. Van daaruit willen we doelgericht bouwen aan een groeiende geloofsgemeenschap die met respect voor elkaar en elkaars geloofsbeleving de ontmoeting met God en met elkaar wil vieren en dan ook uitdragen in de samenleving.


Kennismaken met mensen van de Fonteinkerk? Klik dan op de video's Wat betekent de Fonteinkerk? of Wat wensen wij de Fonteinkerk?, clips vervaardigd ter gelegenheid van het 50-jarig bestaand van de Fonteinkerk.


 

Illustration
 
Deel dit: