Organisatie

Gastouderbureau Sproet

Onderneming, Netwerkorganisatie, Zorginstelling, Onderwijsinstellling

Gastouderbureau Sproet
(voorheen Kroostopvang Amersfoort e.o.*)


Sproet staat voor vrolijke, stoere, lieve, misschien een tikkeltje ondeugende, maar vooral eigen-wijze kinderen. Met eigen-wijs bedoelen wij dat kinderen wijs zijn van zichzelf. Zoveel sproetjes, zoveel kinderen. En, als je goed kijkt, is ieder sproetje net een beetje anders. Net als kinderen.



Ieder kind ontwikkelt zich in zijn/haar tempo en op zijn/haar manier. Wij geloven in de wijsheid die ieder kind van zichzelf heeft, waardoor het zelf weet wat het nodig heeft en kan. Door die eigen-wijsheid kunnen kinderen zelf vaak heel goed aangeven of ze genoeg gegeten hebben (buikje vol versus bordje leeg), of ze iets kunnen en of ze iets willen leren.


Gastouderbureau Sproet werkt samen met gastouders die de individualiteit van ieder kind zien. Onze gastouders kennen hun gastkinderen goed. Zij weten wie ze zijn en wat hun talenten en uitdagingen zijn, of waar zij behoefte aan hebben.


Gastouders van Sproet voldoen aan onze (hoge) kwalificatie- en kwaliteitseisen, waardoor zij weten hoe zij, binnen hun gastouderopvang, op de behoeften van kinderen kunnen inspelen en hen kunnen uitdagen in hun ontwikkeling.
Wij bemiddelen en begeleiden de kinderopvang van jouw kind, bij de voor jullie best passende gastouder in Amersfoort en omstreken, zodat hij/zij helemaal op zijn/haar eigen-wijze manier zichzelf kan en mag zijn en zich kan ontwikkelen.


*Gastouderbureau Sproet is sinds 1 januari 2020 de nieuwe naam van Gastouderbureau Kroostopvang Amersfoort e.o. Met Kroostopvang Amersfoort zijn wij al ruim 10 jaar hèt gastouderbureau in Amersfoort dat zich inzet voor kleinschalige kinderopvang bij de liefste en leukste gastouders in onze regio.

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Gastouderbureau Sproet