Organisatie

iQ Makelaars

Onderneming

Ben je op zoek naar een makelaar in Amersfoort? 
iQ Makelaars Amersfoort is de specialist in het kopen en verkopen van huizen. Wij helpen je graag met jouw woning. Jouw wensen en behoeften staan bij iQ Makelaars Amersfoort op nummer één. Samen met onze ervaring en kennis van de lokale woningmarkt van Amersfoort, halen wij het beste resultaat voor jou.


Maak kennis met één van onze makelaars
Hallo, leuk om kennis te maken! Mijn naam is Robert van den Berg, ik ben uw iQ makelaar in Amersfoort en omgeving.


Samen met u bepaal ik de perfecte strategie om uw huidige huis optimaal te verkopen en/of uw nieuwe droomhuis aan te kopen. Met ruim dertig jaar werkervaring en kennis help ik u graag met het nemen van belangrijke beslissingen, onderhandelingen en een soepele overdracht. Zo doorlopen we zorgeloos heel het proces van verkoop tot oplevering.


Vijf jaar geleden verhuisde ik van Noord-Holland naar de prachtige ‘Keistad’ (Vermeerkwartier). De beste beslissing ooit.  Amersfoort en omgeving is  voor mij de mooiste plek van Nederland om te wonen, te werken en te recreëren. Samen met mijn vrouw en kinderen geniet ik van de prachtige natuur, mooie fietsroutes, de vele festivals en musea. Het is een stad met alle gemakken en bovendien is het zo groen en gemoedelijk dat het meteen voelt als thuiskomen. Door de centrale ligging in Nederland is het bovendien een perfecte uitvalsbasis.


Met het landelijke dekking van iQMakelaars, moderne marketingtechnieken en mijn eigen grote sociale netwerk in en om Amersfoort zet ik uw wensen om naar gewenste resultaten.


Mijn deur staat altijd voor u open, graag tot snel!


Hartelijke groet,


Robert

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van iQ Makelaars