Bericht

ParkRun Nimmerdor zondag 4 december 09.15 uur

Geplaatst op 1 december 2016, 11:26 uur

In samenwerking met tennisvereniging LTV Flehite organiseert de stichting Marathon Amersfoort de eerste ParkRun van Amersfoort. De Parkrun is op zondag 4 december, en start om 09.30 uur naast het clubhuis van Flehite aan de Zandbergenlaan (warming-up om 09.15 uur). De afstand is één ronde van bijna 3 km door het prachtige park Nimmerdor.

Je kunt de ronde hardlopen, joggen of wandelen. Het is geen wedstrijd maar je kunt wel je tijd (laten) registreren (zie hieronder). In het clubhuis van Flehite kun je na afloop voordelig een heerlijke kop vers gemalen bonenkoffie, een kop thee of wat fris kopen (alleen PIN). Hier kun je ook gebruik maken van het toilet. Aanmelden (hoeft niet, mag wel) voor de gratis Parkloop Nimmerdor kan via deze link.

Parkeren op zondag
Kom naar LTV Flehite bij voorkeur met de fiets. Kom je toch met de auto: parkeren van je auto bij de naastgelegen kerk is niet toegestaan, er is zondag immers een dienst. Hou deze parkeerplaats vrij.

De Stichting Marathon Amersfoort organiseert elke eerste zondag van de maand een ParkRun Amersfoort, steeds in een ander park en altijd in samenwerking met een Amersfoortse sportclub of instelling. Het doel van de stichting Marathon Amersfoort is alle Amersfoorters in beweging te krijgen door middel van het stimuleren van hardlopen en een bijdrage te leveren aan een gezonde en sportieve keistad. ParkRuns zijn een groot succes in Engeland waar elke zondag vele Britten van genieten.

Illustration
 
Deel dit: