Bericht

Vacature medewerker bibliotheek het Eemhuis

Geplaatst op 14 januari 2017, 22:08 uur

In Het Eemhuis vindt u de centrale vestiging van onze Bibliotheek. Het is een multifunctioneel gebouw waarin ook Scholen in de Kunst, Archief Eemland en Kunsthal KAdE gehuisvest zijn.
Het team van de Bibliotheek het Eemhuis zoekt

twee Medewerkers Bibliotheek M/V

Minimaal 16 maximaal 24 uur per week

Een collega's die:
op een proactieve, vriendelijke en deskundige manier klanten van jong tot oud wegwijs kunnen maken in de bibliotheek;
aan de receptie van Het Eemhuis op vriendelijke en adequate wijze onze klanten telefonisch te woord kunnen staan en/of kan doorverbinden;

het belang zien van leesbevordering voor zowel de jeugd als laaggeletterden en anderstaligen;

de collectie kunnen onderhouden en op aantrekkelijke manier weten te presenteren;
op kunnen treden als gastheer/-vrouw tijdens door de bibliotheek georganiseerde activiteiten;

een actieve bijdrage kunnen leveren aan de bibliotheek als plezierige en inspirerende verblijfplaats en dit graag samen met collega’s doen;
bereid zijn om op avonden en in weekenden te werken;
een opleiding hebben op MBO-niveau en een goed gebruiker van de meest gangbare computerprogramma’s zijn.

Herken jij je hierin?
En ben je geïnteresseerd in zowel boeken als nieuwe media, volg je de actualiteiten op de voet en beschik je over een klantgerichte en servicegerichte hands-on mentaliteit? 

Dan ben jij misschien degene die wij zoeken en kunnen wij jou het volgende bieden:
Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een half jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleiding en valt minimaal in schaal 3 en maximaal in schaal 6 van de cao Openbare Bibliotheken. Verder krijg je bij de bibliotheek een vakantietoeslag in mei en een eindejaarsuitkering in december, kun je gebruikmaken van collectieve kortingen op verzekeringen en ontvang je een gratis bibliotheekabonnement.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marloes Kormelink (di/wo/vr) of Irma Gorter (ma/wo/do), floormanagers van Bibliotheek Eemhuis. Zij zijn van 8.30 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 033-4631914 of via e-mailadres floormanagersEH@bibliotheekeemland.nl

Wil je solliciteren?
Je kunt je cv met motivatie voor 25 januari 2017 per e-mail sturen aan Mark Bijma, medewerker HR, via hr@bibliotheekeemland.nl. De gesprekken zullen plaats vinden op 30 en 31 januari en 1 februari. Deze vacature zal gelijktijdig intern en extern worden gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het ongevraagd publiceren op vacaturesites evenmin. 

Illustration
 
Deel dit: