Bericht

VERSTERKING GEZOCHT VOOR DE ORGANISATIE VAN WIJKFEEST ZUID!!

Geplaatst op 14 december 2017, 22:47 uur

Op 2 juni 2018 organiseren we een wijkfeest georganiseerd in het Juliana van Stolbergpark, waar alle bewoners van het Bergkwartier/Bosgebied, het Leusderkwartier en het Vermeerkwartier elkaar ontmoeten. Er komt een markt voor en door bewoners met workshops, eten&drinken, muziek en sport&spel. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten gepland. En last but not least: we proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel.

 Annemarie, Elianne, Jacob, Lisanne, Margot, Max, Mira, Piet en Vie  zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen van Wijkfeest Zuid en: ZIJ ZOEKEN VERSTERKING!

 Als je houdt van ETEN&DRINKEN en als je minimaal een beetje wat er aan eten&drinken letterlijk en figuurlijk te koop is Amersfoort Zuid. Misschien weet je nog wel iemand in de buurt die een foodtruck exploiteert of iemand die lekkere koekjes kan en wil bakken en verkopen. Kortom, heb je wat met eten en wil je helpen om samen met andere buurtbewoners een veelzijdig aanbod van eten en drinken samen te stellen voor ons wijkfeest?

Stuur dan een e-mail naar wijkfeest@amersfoortzuid.nl

 Ook als je mee wilt helpen het wijkfeest tot een feest te maken dat op TECHNISCH EN op FACILITAIR gebied klinkt als een klok zijn wij hebben wij grote belangstelling! Dus als je technisch inzicht hebt, zelf handig bent en de overige handige handen en nog meer kunt coordineren – een soort meewerkend voorman/-vrouw  dus - zijn we hard naar je op zoek en ook dan zien we je e-mail heel graag binnenkomen op wijkfeest@amersfoortzuid.nl

 

 

 

Illustration
 
Deel dit: