Bericht

SAVE THE DATE: Initiatievenmarkt zaterdag 7 april 2018 om 15:00 uur

Geplaatst op 8 maart 2018, 19:03 uur

Presenteer je initiatief aan de nieuwe gemeenteraad van Amersfoort. Dat is het idee achter de Initiatievenmarkt die Bewoners033.nl samen met de gemeente op zaterdag 7 april organiseert.

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De nieuwe gemeenteraad wordt op 29 maart geïnstalleerd. Daarna krijgen de gemeenteraadsleden een inwerkprogramma, wat op 7 april zal worden afgesloten met een bijeenkomst waarbij de nieuwe gemeenteraad zich presenteert aan de stad.
Minstens zo belangrijk vindt Bewoners033 dat de gemeenteraad kennismaakt en in gesprek gaat met zoveel mogelijk van alle prachtige bewonersinitiatieven die Amersfoort rijk is. Daarom hopen we dat jullie deze datum vrij kunnen houden om vanaf 15:00 uur aanwezig te zijn op de Initiatievenmarkt.  

Vier jaar geleden werd Bewoners033 gelanceerd bij de eerste Initiatievenmarkt. Toen waren er zeker veertig initiatieven die lieten zien waar ze mee bezig waren. Dat leidde tot veel leuke contacten tussen de pas gekozen gemeenteraadsleden en actieve bewoners. Het zou prachtig zijn als er dit jaar minimaal zestig initiatieven aanwezig kunnen zijn!

Weet je nu al zeker dat je initiatief aanwezig kan zijn: stuur een mail naar redactie@bewoners033.nl .

---------------------------------------------------------------------------------------------

Bijdrage aan bundel: "Doen en Dromen: initiatieven om Amersfoort nog mooier en prettiger te maken"

Bewoners033.nl wil de nieuw verkozen gemeenteraad ook graag een boodschap mee geven voor de komende vier jaar. Eén boodschap? Nee, dat zou geen recht doen aan de enorme diversiteit aan initiatieven in de stad en dorpskernen. Dus vragen we jullie allen om de boodschap die jullie aan de gemeenteraad willen meegeven op papier te zetten. Wij verzamelen die en maken er een mooie bundel van (we zoeken nog wel financiering voor drukkosten, maar dat gaat vast wel lukken.)

Wat hopen jullie in de komende vier jaar te bereiken met jullie initiatief? Hebben jullie daar voor iets nodig van de gemeenteraad of de gemeente? Of juist niet? Het maakt niet uit wat jullie de gemeenteraad willen meegeven, zolang het is gerelateerd aan jullie initiatief.

Om te zorgen dat we er een mooie bundel van kunnen maken, vragen we wel rekening te houden met het volgende:

Geef aan welk initiatief, en evt. met jullie contactgegevens;
Maximaal 300 woorden, maar enkele zinnen mag ook!
Eventueel een foto (JPG, hoge resolutie).
Uiterlijk 16 maart opsturen (in tekstformat, geen pdf) aan redactie@bewoners033.nl

Alvast dank!
Stichting Bewoners033

Deel dit: