Bericht

Vrijwilliger gezocht voor secretariaat Sint Ansfridus

Geplaatst op 12 juli 2018, 18:10 uur

Voor het secretariaat van de Sint Ansfriduskerk en geloofsgemeenschap zoeken we vrijwilligers voor de woensdag- en vrijdagochtend!

Vindt u het leuk als gastvrouw of gastheer op te treden, telefoon en e-mail te beantwoorden en in overleg administratieve of PR werkzaamheden uit te voeren, dan is dit iets voor u!

Elke ochtend is het secretariaat van de Sint Ansfridus geloofsgemeenschap open van 9.30-12.00 uur. Vrijwilligers ontvangen bezoekers en leveranciers, verzorgen koffie, nemen de telefoon aan, beantwoorden de e-mail en verzorgen allerlei voorkomende administratieve en secretariële werkzaamheden.

Op woensdag- en vrijdagochtend zoeken we versterking! Het is noodzakelijk dat u kunt werken met een Windows PC en de Microsoft Office programma’s.

Wilt u meehelpen, laat het ons weten door een e-mail te zenden aan secretariaat@ansfriduskerk.nl t.a.v. Ansfridusberaad. Graag ontvangen we een motivatie en een kort CV. Wij nemen dan contact met u op.Ook als u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen.

Het betreft een onbezoldigde functie. Voor vrijwilligers op het secretariaat wordt altijd een VOG aangevraagd.
De werkzaamheden worden uitgevoerd bij de Sint Ansfriduskerk, Jacob Catslaan 28, Amersfoort.

Illustration
 
Deel dit: