Bericht

Mamacafe Amersfoort opent haar deuren

Geplaatst op 22 augustus 2018, 10:00 uur

Per 1 september krijgt Amersfoort er een nieuwe hotspot voor moeders bij: mamacafé Amersfoort! Een heerlijke plek om doordeweeks tussen 9.00 uur en 11.30 uur samen met je kind een kopje koffie of thee te drinken en bij te kletsen met andere moeders.

 

Daarnaast biedt mamacafé Amersfoort ook regelmatig verschillende activiteiten zoals workshops, voorlichting-, en knutselochtenden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bezoek van een lactatiekundige, een voorleesochtend verzorgd door de bibliotheek, of een kledingbeurs.

 

We hebben een nauwe samenwerking met Eelke en Jolinde van StoereKost. StoereKost heeft als doel ouders en kinderen op een speelse manier gezonde en lekkere voeding te laten proeven. Samen ontdekken wat voeding is en wat het doet in en met het lichaam. Het is stoer is om goed voor je eigen lichaam te zorgen!

StoereKost zal iedere week een activiteit aanbieden waarbij ouders met hun peuter kunnen knutselen met voeding: ‘Peuterkoks’.

 

Om feestelijk van start te gaan biedt StoereKost in de eerste week van 3 september t/m 7 september iedere dag gratis gezonde hapjes bij een kopje koffie of thee.

 

Mocht je nog veel mooie kinderkleding en andere babyspullen hebben die niet meer gebruikt worden dan kun je ze bij ons dagelijks doneren in de kledingbak van Stichting Babyspullen.

 

Mamacafé Amersfoort is gevestigd in het pand van Mums & More aan de Snouckaertlaan 7 in Amersfoort. Dat is slechts enkele minuten vanaf het Centraal station en de binnenstad.

 

 

Illustration
Logo mamacafe Amersfoort
Deel dit: