Bericht

Buitenkast Ganskuijl

Geplaatst op 6 juni 2019, 12:45 uur

“Buitenkast” Ganskuijl

Graag stel ik mij even voor:                                                    

Ik ben Suzanne Toussaint. Sinds 1 mei ben ik werkzaam bij Indebuurt033 als Participatiemedewerker bij de Buitenkast Ganskuijl.
Op maandag en dinsdag middag tussen 14:00u en 17:00uur zijn wij open.

De  Buitenkasten zijn speel- en ontmoetingsplekken in de wijken waar kinderen samen buiten kunnen spelen met allerlei soorten speelgoed en spellen. Kinderen, ouders en bewoners zijn op allerlei manieren actief en betrokken bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van activiteiten bij de Buitenkast.  Deze werkwijze versterkt actieve inzet voor - en onderlinge verbondenheid in de buurt. De buitenkast heeft naast het creëren van een veilige pedagogische speelklimaat ook een ontmoetingsfunctie voor de ouders/wijkbewoners. Jong en oud kunnen hier terecht om elkaar te ontmoeten. Er is dan ook alle ruimte voor eigen ideeën, creativiteit en samenwerking.

Als participatiemedewerker ben ik er ook voor wijkbewoners die iets willen betekenen voor de buurt of hulp kunnen gebruiken zodat ook zij mee kunnen doen aan de wijkinitiatieven. Vanuit mijn functie activeer en stimuleer ik bewoners en zijn we altijd opzoek naar vrijwilligers die met ons de buitenkast willen draaien.

De meeste van jullie weten de buitenkast al goed te vinden.

De buitenkast is voor de buurt en dus voor iedereen toegankelijk.

Sterke wijken maken wij samen! Mocht je vragen hebben of wil je meer weten, kom langs! Of bel of mail mij.

Email: suzanne.toussaint@indebuurt033.nl Tel.nr: 06-12623684

 

 

Deel dit: