Bericht

Deelneemster Sociaal Vitaal runt zelfs boven pensioenleeftijd handwerkzaak

Geplaatst op 9 juni 2020, 18:46 uur

Vandaag was ik in het kader van “Sociaal Vitaal bij je thuis” bij Bérita op bezoek(70j en nog steeds werkzaam, zelfs in Coronatijd).

Zij runt al 25 jaar het gezelligste en kleinste winkeltje van Amersfoort. Nee, wat zeg ik van Nederland en zelfs de handel gaat over de landsgrenzen heen, met name haar ontwerpen voor de handwerkbladen. In haar winkeltje verkoopt ze mooie producten van wol/katoen om te breien, haken, borduren en andere handwerktechnieken. Voor diverse bladen, o.a. “Aan de haak”, maakt ze ontwerpen en handleidingen.

Op de afbeelding zie je haar aan het werk, een speelgoedknuffel: Bob de giraf, die ik voor een dochtertje van mijn vriendin kocht en een ontwerp van een speelkleed voor een handwerkblad. Alles is even mooi en strak. Coronatijd of niet, zij gaat door. Dus als je spulletjes nodig hebt om te fröbelen, dan kun je bij haar terecht. De koffie en thee staat altijd klaar.

Chanylou; Everhard Meijsterweg 15; 3817 HA Amersfoort; 033-4626521;                                                    Geopend op dinsdag-woensdag-donderdag 9.00-12.00 en 14.00-17.00 uur.                                            www.chanylou.nl;  info@chanylou.nl

Deel dit: