Bericht

NEI therapie

Geplaatst op 11 februari 2021, 10:47 uur

Ik woon sinds 2001 in Amersfoort Zuid en ben sinds 2013 betrokken bij de wijkkrant o.a. als coödinator. Tijdens de Coronacrisis heb ik een omscholingstraject afgerond en ben nu als startend ondernemer op zoek naar een ruimte die ik op uurbasis kan huren om cliënten te ontvangen hier in de wijk. 

NEI therapie is de afkorting voor Neuro Emotionele Intergratie Therapie. Bij deze therapie vorm wordt door het meten van spierspanning gezocht naar de oorzaak van lichamelijke of geestelijke pijn. Door het erkennen en het een "plek" geven in de herinnering van de gebeurtenis die deze pijn veroorzaakt worden klachten verminderd en in veel gevallen verdwijnen de pijnklachten helemaal. 

Op dit moment huur ik een avond in de maand een ruimte in Baarn maar wil ook graag in mijn eigen wijk mensen de gelegenheid geven met deze therapievorm kennis te maken. Om de rust te waarborgen voor de cliënt werk ik graag in een praktijkruimte maar ik kom ook ben de cliënt thuis als de situatie dat vraagt.

Nieuwsgierig naar deze therapievorm of weet u een ruimte die ik kan gebruiken neem dan contact met me op via mijn website.   www.velvetvita.nl

Deel dit: