Bericht

Voorjaarsvakantie aanbieding: E-bookpakket Bouwen aan zelfvertrouwen

Geplaatst op 20 februari 2021, 12:14 uur

Wil jij alle e-books boordevol praktische tips en handvatten van de eenvoudige stap-voor-stap methode van het online programma Bouwen aan Zelfvertrouwen ontvangen?

Herken je ook dat er zo veel kinderen zijn die iets uitstralen van “ik ben niet goed genoeg” en “anderen zijn beter”. Deze kinderen zien de sterke kanten niet van zichzelf en zijn weinig zelfstandig.

Ondanks alle goede bedoelingen horen deze kinderen alleen het negatieve. Hoe kan je deze kinderen het vertrouwen geven zodat ze stevig in de wereld komen te staan? Er is van alles geprobeerd, het werkt even en als het moeilijk wordt komt die onzekerheid kant terug. Deze kinderen trekken zich alles zo aan.

Het is zo waardevol als kinderen al jong beschikken over zelfvertrouwen. Op welke manier geef jij kinderen zelfvertrouwen? Heb je een praktische methode of ben je gewoon nieuwsgierig naar andere manieren?

Grijp jij deze unieke kans aan om een kijkje te nemen in de stap-voor-stap methode van de online training Bouwen aan Zelfvertrouwen?  

Deze aanbieding is enkel geldig tot 27 februari dan komt het aanbod te vervallen.

 

Illustration
De bouwstenen voor een positief zelfbeeld
Deel dit: