Bericht

Gezocht: (3) ondernemers met een vraag over hun bedrijf(svoering)

Geplaatst op 26 maart 2021, 18:36 uur

Golfjes en slangvormen gaan over iets zelf willen doen, maar een drempel ervaren. Spiralen over het overgaan naar een volgende fase…Dit is de vertaling van de droedels die een collega maakte terwijl we aan het sparren waren over een idee voor haar bedrijf. Fascinerend vind ik het.

Tekeningen lezen
In januari ronde ik de training ‘Kindertekeningen lezen’ af. Magisch wat je aan informatie uit een tekening kunt halen. Ook uit je eigen ‘volwassen’ tekeningen.

Ondernemers met een vraag
Om er regelmatig mee bezig te blijven, zoek ik nu tekeningen om te ‘lezen’. En omdat ik niet vies ben van een experiment: bij voorkeur van ondernemers met een vraag over hun bedrijf (haperende klantenstroom, missie kwijt, minder hard willen werken etc. etc. ). Ik ben heel benieuwd of een tekening (lezen) bij kan dragen aan het vinden van het antwoord.

Je hoeft niet te kunnen tekenen
Je maakt bij voorkeur een ‘vrije’ tekening. Teken gewoon wat er in je opkomt. Het hoeft absoluut niet iets moois te zijn (zie het droedelverhaal hierboven).

Doe je mee?
Stuur dan een berichtje naar info@jessicapepermans.nl en dan stemmen we samen verder af. Ik zoek maximaal drie tekeningen/ondernemers. Deelname is kosteloos; bartering vind ik erg leuk.
 

Illustration
 
Deel dit: