Bericht

De tiendaagse challenge ook in Februari

Geplaatst op 5 februari 2022, 09:16 uur
Illustration

De challenge: Praten met kinderen over gevoelens is verlengd!

Vigo is geen prater. Want als mamma Sandra aan Vigo vraagt “wat er is” dan komt er meestal niet meer uit dan "ja goed mam". Mama Sandra merkt wel dat Vigo zich steeds meer terug trekt en vervolgens loopt zijn emmertje over. Plotseling kan hij zo maar heel boos worden. Mama Sandra heeft al van alles probeert en ze zou graag wensen dat Vigo gewoon vertelde wat hem dwars zat. Wat maakt nu dat het ene kind gemakkelijk over zijn gevoelens praat en andere kinderen hier zoveel moeite mee hebben?

Daar is een eenvoudige verklaring voor. Sommige kinderen herkennen de sensaties in hun lichaam niet. Andere kinderen hebben de woorden niet die wij volwassenen gebruiken. Weer andere kinderen slikken de woorden in omdat ze bang zijn om afgewezen te worden. Wil jij met je kind aan der slag met gevoelens?

Dan heb ik wat leuks voor je! Het is nu het moment: De gehele maand kan je mee doen met de TIENDAAGSE CHALLANGE PRATEN MET KINDEREN OVER GEVOELENS. Tijdens deze gratis challenge:
✔Ontdek je de taal van kinderen spreken
✔Krijg je handvatten hoe jij gemakkelijker met kinderen over gevoel kan praten
✔Zal je merken dat kinderen meer woorden krijgen om zich uit te drukken
✔Ontvang je praktische oefeningen
✔Geef ik praktische handvatten gebaseerd op ervaringen van andere ouders en hulpverleners
✔Krijg je toegang tot de facebookgroep
✔Ontvang een eerdere opnamen van het Webinar: praten met kinderen over gevoelens.

Wil je meedoen? Laat hier even een leuke reactie achter dan stuur ik je uitnodiging of klik op de link. Ga jij de uitdaging aan?

Deel dit: