Bericht

Buurtbudget zoekt mensen!

Geplaatst op 20 juni 2022, 09:00 uur
Illustration

Vind je het leuk om precies te weten wat er in de wijken wordt georganiseerd door wijkgenoten? Denk aan buurtinitiatieven zoals een buurttuin, het samen maken van een bijenhotel, een fotoboek over je buurt, minibieb, kinderactiviteiten of straatfeesten... En wist je dat mensen daar budget voor kunnen aanvragen? Wij zoeken iemand die dit mee wil beoordelen en in orde maken. Sluit je aan bij de werkgroep Buurtbudget!

Jij zult je vooral gaan bezighouden met de administratie van de aanvragen. Zodat we altijd een goed inzicht hebben in de status van elke aanvraag. En aan het eind van het jaar kunnen we eenvoudig de verantwoording opstellen voor de Gemeente. Die stelt namelijk het budget beschikbaar. De vastlegging doen we in een eenvoudig Excel-bestand in een online omgeving. Het werk kost je ongeveer 2 uur per week en je hoeft er de deur niet voor uit.

De werkgroep is onderdeel van de stichting Bewonersinitiatieven Amersfoort-Zuid (BAZ). Kijk op de BAZ-website voor meer info over de stichting, lees op de buurtbudget-pagina over hoe het precies werkt met het buurtbudget. 

Reageren of meer informatie vragen kan bij Marjo Roberts, tel. 06 55346003 of mail naar buurtbudgetamersfoortzuid@gmail.com

Deel dit: