Bericht

Lekker samen eten in de Huiskamer van Huis Miereveld

Geplaatst op 26 juni 2022, 13:44 uur

Afgelopen zaterdag was het zover: de buurttafel voor bewoners in en rondom de wijk de Driehoek. De week van de buurttafel was een mooie gelegenheid om de Huiskamer van Huis Miereveld, de nieuwe ontmoetingsruimte die door en voor buurtbewoners helemaal is opgeknapt en ingericht, uit te proberen en alvast te laten zien. En daarnaast is het altijd leuk om samen te eten. Binnen korte tijd ontstond er een team van enthousiaste mede-organisatoren waardoor alles soepel liep en we met weinig inspanning een leuke activiteit hebben weten neer te zetten.

En wat was het een gezellige middag met een heerlijke lunch! De mee-eters hadden smakelijke gerechten gemaakt; salades, kaastaart, brownies, koekjes en smeersels voor op het lekkere desembrood van bakker Douwe (ook gevestigd in Huis Miereveld). En aan de lange tafel ontstonden leuke gesprekken met bekende en hiervoor onbekende buurtbewoners.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de Huiskamer van Huis Miereveld: in september is de officiele opening, maar je kunt ook komen Gluren bij de Buren op 3 juli.

Deel dit: