Bericht

Start "Dans je gezond, dans je vrij" voor volwassenen in Amersfoort-Zuid

Geplaatst op 27 augustus 2022, 11:50 uur
Illustration

Start van "Dans je gezond, dans je vrij" voor volwassenen in Amersfoort-Zuid op een bijzondere plek in ontwikkeling, n.l. Huize Miereveld.

Beleefd neem ik de vrijheid je te informeren, mogelijk uit te nodigen om bij mij, Lucie Neven deel te nemen aan Dans je gezond, dans je vrij. Vanaf 2018 gaf ik dit al aan senioren, maar ik start nu ook met veel enthousiasme een jongere groep volwassenen. Op maandag 5 sep. van 20-15-21.15 uur in #HuizeMiereveld, een bijzondere plek die nog in ontwikkeling is (Miereveldstraat 72; Amersfoort-Zuid). Huize Miereveld gaat helemaal los met nieuwe activiteiten, een huiskamer, ook werken er diverse professionals, die daar hun praktijk uitoefenen, een bijzondere buurttuin, kortom de moeite om eens te bezoeken.
Dans je gezond, dans je vrij is een combinatie van dansworkout, vrije expressie en dansimprovisatie met aandachtspunten.

Kosten zijn 10 euro voor een betaalde proefles en daarna kun je besluiten of je definitief door wilt gaan. We hebben wekelijks les uitgezonderd schoolvakanties en declaratie is aan het einde van elk kwartaal van alle gegeven lessen.

Het zou leuk zijn elkaar eens te zien en samen te dansen, al was t maar voor één keer.

Aanmelden kan door te mailen naar seniorvitaal@gmail.com of te bellen naar 06-16278523.

Hartelijke groet,
Lucie Neven

Illustration
 
Deel dit: