Bericht

Uitnodiging: Gratis open les Dans je gezond, dans je vrij 60+ op 3 nov.

Geplaatst op 26 oktober 2023, 21:04 uur
Illustration

Hierbij nodig ik u uit voor een gratis open les Dans je gezond, dans je vrij 60+ op vrijdag 3 nov. van 11.30-12.30 uur in het Koetshuis van Park Randenbroek. U bent welkom, ook al komt u maar eenmalig meedoen en schrijft u zich niet in voor vervolglessen. 

Bij deze danslessen, gegeven door Lucie Neven vanaf 2018 is er aandacht voor vrije expressie, dans workouts, balans, souplesse, spierversterking en coordinatie. Veelal wisselen we vrije dans af met dans aan de hand van kleine opdrachtjes. We gebruiken een verscheidenheid aan muziek, maar soms is het ook stil. 

Deelnemers aan het woord:

* Ik word er blij van en dans nu zomaar thuis ook weer. Wat jaren uit mijn systeem is geweest.

* Op de heenweg voelt me lichaam op de fiets vaak koud en wat vermoeid in deze natte herfst, maar op de terugweg voel ik me vaak lekker warm en voldaan.

* Ïk geniet altijd zo van het dansen bij Lucie, voor mij een fijne manier om weer uit mijn hoofd in mijn lichaam te komen. De afwisseling tussen vrijdansen en meer gestructureerde dansoefeningen vind ik prettig. Hierdoor zet ik ook op een andere manier mijn lichaam in beweging. Lucie heeft duidelijk veel kennis en ervaring. Ik vind de lessen altijd prettig van opbouw. Verder is het ook erg gezellig en er wordt ook gelachen.

* Soms kom ik mezelf tegen en kan het weleens confronterend zijn. Vaak kan ik er verderop wel iets mee.

* Niet alle oefeningen lukken of zoek ik bij bepaalde muziek naar mijn expressie.

Bij interesse kunt u zich aanmelden door te bellen naar Lucie Neven, 06-16278523 of mailen seniorvitaal@gmail.com.

Het is fijn als u anti-slip sokken meeneemt, moderne dansschoentjes of lichte sneakers met gladde zool (zonder grof profiel). makkelijke kleding (laagjes) en een flesje water.

U mag gratis en vrijblijvend meedoen, maar uiteraard hopen we op nieuwe aanmeldingen.

 

 

 

 

 

Deel dit: